ШӨЛ УУГААД 2 ДОЛОО ХОНОГТ 10-12 КГ ЖИН ХАСЪЯ

Жин хасах шөлний талаар та өмнө нь сонсож байсан уу. Тэгвэл тураах шөлний талаарх зөвлөгөөг хүргэхээр бэлтгэлээ. Энэхүү шөл нь холестерин бууруулж, хорыг гадагшлуулж, элэгний ачааллыг бууруулдаг бөгөөд өөх шатааж тураадаг.

Шөл хийх жор:

1. Байцаа

2. Ногоон шош

3.Амтат чинжүү

4.1лууван

5.1 хулуу

6.2 хумс сармис

7.2 лаврын навч

8.томат

9.Цоохор майлз

11.өргөст хэмх, яншуй

12.давс, улаан чинжүү

Хийх арга:

Энэхүү тураах шөлийг бэлтгэх нь маш хялбар. Та байцаа, хулуу лууван, цоохор майлз зэргийг өөрийн идэх хэмжээндээ тааруулан хэрчинэ. Бүх ногоо, амтлагчаа хийн 15-20 минут чанахад л хангалттай. Мөн та дээрх орцон дээр нэмж хаш, цэцэгт байцаа, бууцай, нунтаг сармис зэргээс гадна өөр бусад ногоон нэмсэн ч болно. Мөн давс, перцээ өөрөө тааруулахаа мартав. Гол нь мах орох ёсгүй шүү.

Та үнэхээр турахыг хүсч байгаа бол энэхүү өөх шатааж турах шөлийг долоо хоногийн турш өдөр бүр хийж идэх хэрэгтэй. Өдөрт 3-4 удаа иднэ. Гэхдээ унтахаас хоёр цагийн өмнө идэж болохгүйг анхаарна уу.

Мөн дараагийн долоо хоногоос дээрх шөлөндөө өөхгүй мах, өндөг, загасны махны аль нэгээс бага зэргийг нэмж болно. Ийнхүү дан ногооны шөлөөр бүтэн долоо хоногийг үдсэний дараа та жингээ үзээрэй. Бас найзуудтайгаа ч хуваалцахаа мартав аа.

access_time 2018-08-14 11:20

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд mgltimes.com хариуцлага хүлээхгүй болно. mgltimes.mn сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.

Хаяг : Улаанбаатар хот, Чингэлтэй дүүрэг 3-р хороо Peace tower 17 давхарт 1704 тоот
И-мэйл : MGLTimes976@gmail.com
Утас : +976 7500-8811
Ⓒ Бүх эрх хуулиар хамгаалагдсан. Designed By TomAmjilt